Adakah Anda 100% Zero Dalam Forex Tapi Nak Juga Rasa Profit?

Bukan semua orang dilahirkan untuk menjadi forex trader yang handal. Jika anda tergolong dalam kategori trader yang TAK berbakat, selalu MC, ataupun newbie hijau dan masih berhingus, jangan sedih dan jangan putus asa.

Anda masih mempunyai harapan 🙂

Adakah anda masih ingat sewaktu anda berada di bangku sekolah? Anda mungkin sentiasa konsisten mendapat gred C dan D, dan rakan anda pula konsisten mendapat gred A. Apakah KAEDAH yang paling cepat untuk BERJAYA seperti rakan anda yang gred A?

Jawapannya adalah….

Dengan MENIRU (COPY) !

Jika anda meniru jawapan rakan anda, besar kemungkinan anda pun boleh mendapat gred yang sama.

Di sekolah, meniru adalah perbuatan yang tidak beretika. Sebaliknya, di dunia sebenar, meniru adalah kemahiran yang sangat penting.

Di tempat kerja anda, anda perlu TIRU dan patuh kepada SOP yang betul. Dalam bisnes, jika pesaing anda mengeluarkan produk sabun ajaib berwarna merah, anda pun perlu mengeluarkan produk sabun ajaib berwarna hijau.

“Originality is so overrated!”

Dalam forex trading, anda boleh TIRU bagaimana Sifu Forex trade. Jika seseorang forex trader itu konsisten menjana 30-50% profit sebulan dengan risiko yang sangat rendah, beliau memang boleh dikategorikan sebagai seorang trader yang mahir.

Jika anda COPY cara beliau trade, besar kemungkinan, anda pun boleh mendapat HASIL profit yang sama.

Lagi best pula jika anda tak perlu buat apa-apa pun, trader handal ini yang trade kan akaun trading anda. Ok ke tak ok?

Konsep ini dikenali sebagai COPYTRADE.

Kami di Forex Trader Elit menggunakan broker FXPRIMUS sebagai broker pilihan kami. Servis copytrade FXPRIMUS dikenali sebagai FXPRIMUS PAMM.

Anda boleh anggap PAMM di FXPRIMUS ini sebagai pasaraya sifu-sifu forex. Anda boleh pilih PAMM master trader sama seperti anda memilih dan membeli buah-buahan di supermarket.

Adakah Anda Zero Forex Atau Selalu Loss? Anda Boleh Jadi Investor Dengan FXPRIMUS PAMM

Jangan lah paksa diri anda untuk menjadi handal dalam forex jika anda tiada bakat dalam forex. Forex trading memerlukan kekuatan mental dan emosi yang tinggi.

Adakah anda boleh tahan apabila anda tengok harga naik dan turun? Sekejap biru, sekejap merah…Forex trader yang PRO adalah forex trader yang pandai mengawal emosi. Emosi yang kuat ini dibentuk oleh pengalaman bertahun-tahun untung dan rugi dalam dunia forex.

Lebih baik anda menjadi investor (pelabur). Anda “park” duit anda dan biarkan sifu forex trade kan akaun anda. Jika sifu profit, anda pun profit.

WIN-WIN.

Anda tak perlu melalui pengalaman bertahun-tahun untuk menjadi seorang trader yang PRO. Jika anda invest modal anda dengan PAMM master trader yang sudah PROVEN, esok pun anda sudah boleh merasai profit.

INI CARA YANG PALING BIJAK UNTUK JANA PROFIT DALAM FOREX.

Zero Effort, Zero Skills…Tapi masih profit 🙂

Bagaimana Untuk Bermula Sebagai Seorang Investor Dalam FXPRIMUS PAMM?

Mudah sahaja. Langkah yang paling penting adalah anda perlu buka akaun trading dengan FXPRIMUS. Jangan buat deposit dahulu. Anda cuma perlu buka akaun. Klik di sini untuk buka akaun trading dengan FXPRIMUS.

Selepas itu, anda boleh WHATSAPP kami di talian +6017-866 7199.

Pegawai khidmat pelanggan kami akan membantu anda untuk melaksanakan langkah-langkah seterusnya.

Tagged under:

2 Comments

  • Sahari Bahari Reply

    Tuan,
    Brpa minima deposit untuk akaun Fxprimus ?
    Tq

  • hamisan Reply

    Soalan biasa berapa modal yang disarankan dan bagaimana pembahagian keuntungan antara pelabur dan trader.

    TQ

Leave a Reply

Your email address will not be published.